Deltagelse i klubmesterskab!

Bøllebanden har idag haft deltaget i klubmesterskab med senior hunden Riko. Vi havde en dejlig dag, hvor der var kontrol på alle hundene, og derfor ingen farlige situationer. Dette er noget jeg har været meget bange for grundet kedelige oplevelser på andre stævner. Men rigtig god kontrol idag, og derfor lidt mere is i maven til stævner i fremtiden.

Rasmus havde lånt Riko og de løb sammen hele dagen. De var så seje, og er rigtig stolte af dem. Det er deres første stævne sammen, og de løber ikke sammen til dagligt. Så rigtig sejt at dem, og de havde en god dag. Og et godt første stævne sammen.

Det blev til en 2. plads og delt 1. plads <3 -Kæmpe tillykke til dem

Her er lidt billeder jeg fik taget på dagen, håber i nyder dem så meget som jeg gør. Det viser bestemt en hund i sit rette element, og man kan se hvor meget han nyder agilityen..IMG_2116 IMG_2146 IMG_2151 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2209 IMG_2216

2 thoughts on “Deltagelse i klubmesterskab!

  1. Pia D siger:

    Bare så flot, dygtige drenge 👍

    1. admin siger:

      Jaa bestemt. Er stolt af dem. Og man kunne bare se hvor meget de nød det, og havde det sjovt sammen 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *