Klub eller ej….

Hej alle..

Skal man være i en klub, eller få privat undervisning?

A være i en klub, kan være fantastisk. Et sted hvor der er en del mennesker, med samme passion, og man kan sparre med hinanden, og hygge sig sammen med det man elsker, nemlig vores hunde og hundetræning… Men fordi der er flere mennesker, og flere holdninger om samme emne, så kan der sagtens være drama, og der vil være “grupper” og det kan være svært at blive en del af kliken… Især hvis man ikke har samme meninger, eller holdninger 😋 og så kan man opleve at blive frosset ud, hvilket ikke er sjovt at opleve… Klubben kan også være urolig for forandring, hvis der kommer en ny, yngre model, som tænker anderledes, der er klubber som gerne vil forblive den samme, fordi sådan har det altid kørt, og de ønsker ikke forandring, hellere ikke selvom det er til noget bedre, og så bliver du set som det sorte får i gruppen. Også selvom du er faglig dygtig…  Det skal forblive, som de har været de sidste 30 år, og klubberne er bange for forandring.

En klub skal være, efter min mening, et godt sted at være… det skal være et sted hvor man kan hjælpe hinanden, dele erfaringer, og træne sammen… det skal ikke være et sted hvor man bliver behandlet dårligt, og der er dårlig stemning….

 

Privat træning:

I de år jeg har været i hundeverdenen, så har jeg hørt folk sige: når det er privat træning, så har man ingen faglig baggrund, eller uddannelse… og ja dette kan være tilfældet, men du kan også risikere dette i klubberne, det er ikke alle som er instruktører som faktisk har en uddannelse..

Jeg har selv gået til privat træning, og har ELSKET det… har haft fornøjelsen er gode, faglige instruktører med en faglig viden, og mange års erfaring! Og de har gået op i at levere kvalitet i deres træning. Du skal finde en instruktør som du tror på, og har de samme idealer som dig mht hunde, og træning af dem.

Det at det er privat, det kan også have den motivation at instruktørerne, de tjener på deres kursister, og derfor gør mere ud af undervisningen, for hvis en kursist ikke er tilfreds, ja så kommer de ikke igen… Hvor I en klub, så bliver instruktørerne ikke belønnet på samme måde, de får måske en trøje, eller et kursus 1-2 x om året..

Noget at tage med i tankerne, om det skal være klub eller ej… gå med din mavefornemmelse 😊

Go’ træning

Vh Bøllebanden v/Mette ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *