Kursus i selvkontrol

Idag har bøllebanden været på kursus med hyperbarnet Diesel. Selvkontrol er noget alle hunde kan have gavn af at lære, om det er familiehund, agilityhund, lydighedshund eller en familiehund. Vores hunde har og viser selvkontrol i løbet af en hverdag, det kan være ro når snoren kommer frem, ikke trække, tage godbidder pænt osv. Idag lærte vi nogle øvelser med en ramme/hulahopring, godbidder og legetøjskontrol.. Og selvfølgelig masser af shaping :0) Nogle af øvelserne kendte vi, men lærte også nye tips og tricks og det er jo altid rart. Diesel var en stjerne, mine hunde har det altid med at overraske 💞 Diesel blev dog hurtig meget træt, det var meget hård for ham at tænke og forholde sig i ro, og til hele situationen omkring ham med andre hunde.. Men han klarede det super fint. Alt i alt en god og lærerig dag! 20151107_09501320151107_09520020151107_095208

2 thoughts on “Kursus i selvkontrol

 1. Pia D siger:

  Lyder som et kursus jeg burde tage med begge mine 😂
  Fin side pretty 😍

  1. admin siger:

   Hehe jah, I ville nok hygge jer. Synes det var et sjovt og anderledes kursus. Og Diesel nød at komme med og få MANGE godbidder 😃

   Tusind tak. Synes også den er godt på vej. Håber der er nogen som vil følge os og som kan lære noget… Ellers så bliver den bare som en slags ” dagbog” for min egen skyld. Synes nemlig det er sjovt at rode med 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *